top of page

studio SoulDesign 

INTERIEURONTWERP- STYLING- BRANDING

Interieuradvies

IJSP bewerkt bar8-4.jpg

Je huis. 

 

Éen van de belangrijkste plekken in je leven. 

Daar kun je helemaal jezelf zijn, je ontspannen, tot rust komen. In je eigen sfeer, die jij prettig vindt. Een huis is zoveel meer dan muren en een dak. Het is jouw safe haven. Een groot deel van je leven speelt zich hier af. Daarom is het heel fijn als die plek past en aansluit op jouw behoefte. 

Maar soms is dat nog een hele klus, die mooie sfeertjes in de woonbladen. Hoe pak je dat aan? Hoe stem je alles af tot een mooi geheel, welke kleuren gebruik, waar pl, met welke leveranciers werk je? Gelukkig hoef je dat niet allemaal zelf te doen. studio SoulDesign helpt je er graag mee, van het interieurontwerp, tot de realisatie en de visuele communicatie. 

Wat studio SoulDesign voor je kan doen 

Easy winter_edited.jpg

alles begint bij een goed ontwerp

Je weet al best goed wat je wilt, maar hebt de behoefte om daar met een professional over te sparren en wat tips & tricks te krijgen. Dan is dit advies de beste keuze voor jou. Ik kom een dagdeel bij je waarbij je al je vragen kunt stellen. Na afloop krijg je een fijne uitwerking zodat je gelijk aan de slag kunt

Meer lezen
IJSP bewerkt bar8-2.jpg

alles begint bij een goed ontwerp

Je gaat verhuizen, krijgt gezinsuitbreiding, gaat een huis bouwen of bent toe aan een nieuw interieur. Dan is dit het beste advies voor jou. Op basis van jullie wensen maak ik een ontwerp. Moodbord, kleurenplan en materiaaladvies zijn daarbij vaste elementen. Naar behoefte kun je opties toevoegen. Weten welke?

Meer lezen
IJSP bewerkt bar8-5.jpg

alles begint bij een goed ontwerp

Je hebt een prachtige zaak neergezet. En dan is er nog iets als social media, communicatie, een website, huisstijl ed. Studio SoulDesign helpt je graag bij het verder uitwerken van je interieurconcept in een sterk verhaal naar buiten! 

Meer lezen

MINDBLOWING en zo. vooral dat proces. ssd laat me zo zelf nadenken dat ik de smaak te pakken heb en helemaal verder ga ik  mijn eigen stekje 

—  Martijn, jaren '30 huis 

Je verdient dat mooie droomhuis!

Ik help je dat graag realiseren. 

Neem hieronder vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

+31 22 958 002

CONTACT

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page