top of page

studio SoulDesign 

INTERIEURONTWERP- STYLING- BRANDING

Thuis

Éen van de belangrijkste plekken in je leven. 

Daar kun je helemaal jezelf zijn, je ontspannen, tot rust komen. In je eigen sfeer, die jij prettig vindt. Een huis is zoveel meer dan muren en een dak. Het is jouw safe haven. Een groot deel van je leven speelt zich hier af. Daarom is het heel fijn als die plek past en aansluit op jouw behoefte. 

Maar soms is dat nog een hele klus, wat in de woonbladen zo gemakkelijk lijkt.. Hoe pak je dat aan? Hoe stem je alles af tot een mooi geheel, welke kleuren gebruik je, welke meubels? zodat het bij je past? studio SoulDesign helpt je graag, van advies en interieurontwerp, tot de uitvoering en projectbegeleiding.  

IJSP bewerkt bar8-4.jpg

How can I help?

IJSP bewerkt bar8-2.jpg

Je gaat verhuizen, krijgt gezinsuitbreiding, je gaat een huis bouwen of jullie zijn toe aan een nieuw interieur.

Dan is dit het beste advies voor jou. Op basis van jullie wensen maak ik een ontwerp. Dit bevat een moodbord, een kleuren en materiaalplan, inrichting en plattegrond, en uitwerking in 3D zodat je een heel duidelijk beeld krijgt van hoe het gaat worden straks. 

IJSP bewerkt bar8-5.jpg

Je hebt een prachtig huis. De basis is goed. Maar als je om je heen kijkt mis je iets. Sfeer. Ziel. Studio SoulDesign helpt je graag met de styling van je huis. Zodat je je thuis voelt! 

Easy winter_edited.jpg

Je weet al best goed wat je wilt, maar over sommige dingen twijfel je. Die zou je graag willen bespreken met een professional om wat tips & tricks te krijgen. Dan is dit advies de beste keuze voor jou.

 

Ik kijk 2,5 uur met je mee, waarbij je al je vragen kunt stellen. Over kleuren, accessoires, styling, planten en plantverzorging. 

Wil je liever online? Dat kan ook!
 

Je verdient dat mooie droomhuis!

Ik help je dat graag realiseren. 

Neem hieronder vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

+31 22 958 002

CONTACT

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page