top of page

HI there, nice to meet you!

Mensen zien, begrijpen, aanvoelen, écht zien en dat vertalen naar een mooi kloppend interieur dat de eigenheid van de gebruikers weerspiegelt.

Dát is wat ik het liefste doe! Of dat nu voor een (horeca)zaak, een vakantiehuis, een kantoor of een woonhuis is.

En waarom doe je dat loekie? waarom is dat belangrijk? Dat grote hart mag hier meer in naar voren komen. a la d emevrouw van fotografie )

Bovenaan
Wolvenplein studio_72dpi -1-2.jpg

Toch kan het soms best lastig zijn om die goede uitstraling te vinden.

 

Wat onderscheidt jou van al die anderen?

en.. 

Hoe laat je dat op een consequente manier laat zien?

Welke kleuren passen daarbij?

Hoe richt je  je winkel, zaak of (praktijk) ruimte in?

Hoe krijg je die mooie huisstijl, website, en social media feeds?

ik geloof dat de wereld mooier wordt als iedereen doet waar hij of zijn gelukkig van wordt. Voor mij is dat een combinatie van dingen.. Ik heb verschillende beroepen gehad, en het mooie is dat ik al de kwaliteiten die ik hierin heb ontwikkeld nu inzet in studio SoulDesign. Zo ben ik ooit mijn loopbaan begonnen als coach en maak ik makkelijk contact en laten mensen zich vaak aan me zien in an hun kwetsbaarheden. Ook ben ik projectleider geweest, waardoor ik goed kan analyseren, aansturen, processen kan overzien en kan plannen. Al deze talenten combineer ik in mijn bedrijf studio SoulDesign, waarbij ik door mensen te zien, een interieur creeer dat bij ze past als een warme deken. Ik begeleid de bouw en de uitvoering en planningen, en 

Daarom moet je bij mij zijn 

Toch kan het soms best lastig zijn om die goede uitstraling te vinden.

 

Wat onderscheidt jou van al die anderen?

en.. 

Hoe laat je dat op een consequente manier laat zien?

Welke kleuren passen daarbij?

Hoe richt je  je winkel, zaak of (praktijk) ruimte in?

Hoe krijg je die mooie huisstijl, website, en social media feeds?

Uitstraling, sfeer... Soms loop je een ruimte of een huis binnen en voel je aan alles dat het klopt! De sfeer die er hangt, het interieur, de uitstraling.. het voelt warm, uitnodigend.. Hier is iemand bezig geweest die het begrijpt!

 

Toch kan het best lastig zijn om die sfeer te kiezen die bij je past. Die lastige ruimte zo in te delen dat het een logische plek wordt of de uitstraling van je onderneming het (visuele) verhaal te laten vertellen wat je wilt vertellen. En kun je daar best een beetje hulp bij gebruiken.

COnceptueel stekr blana

 

Studio SoulDesign (de naam zegt het al) is een kei in het vertalen van jouw persoonlijke verhaal naar interieur, sfeer en uitstraling. De meeste klanten die ik krijg, zijn toe aan iets nieuws, ze willen een nieuwe doelgroep aantrekken, gaan (ver)bouwen, krijgen gezinsuitbreiding of gaan een nieuw pand of huis inrichten. Kun jij wel wat hulp gebruiken? 

wat wil je hier zeggen? Wat doe ik wat bied ik? BYB noemen 

COunt Your blessings! 

Dankbaar zijn voor wat je hebt maakt je een blijer mens. Daarom erg tof om stichting dankbaar te mogen helpen met haar klantenkring. ZIj verkoopt dankbaarheidsstrengen en wilde haar doelgroep verbreden en het product toegankelijker maken voor het grote publiek. Room76 bedacht een concept en deed de fotostyling voor de nieuwe communicatie van de stichting. 

 

Foto's Marjo Alberts, www.marjo alberts.com

Schermafdruk 2019-11-19 17.07_edited.jpg

“Wow, dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken. Zo dankbaar voor het prachtige ontwerp van onze zaak. Helemaal zoals wij zijn. studio SoulDesign heeft ons logo en de branding ook gedaan, uiteindelijk staat onze zaak nu als een stevig concept” 

—  Inge de Boer, eigenaar IJSPRESSI Almere

bottom of page